fbpx

Poletni windsurf kamp

Tudi letos se bo Quiksilver windsurf šola odpravila v vroči Egipt, saj se klasična destinacija El Tur vedno znova dokazuje kot popolna destinacija za organizacijo windsurf tečajev. Lokacija zadovolji še tako zahtevnega srfarja s pogoji od popolnoma ravne vode do zmernih valov, primernih za učenje skokov in osnovnih ...

Tudi letos se bo Quiksilver windsurf šola odpravila v vroči Egipt, saj se klasična destinacija El Tur vedno znova dokazuje kot popolna destinacija za organizacijo windsurf tečajev. Lokacija zadovolji še tako zahtevnega srfarja s pogoji od popolnoma ravne vode do zmernih valov, primernih za učenje skokov in osnovnih trikov windsurfanja na valovih. Letos se je ponudba windsurferskih destinacij razširila in četrti poletni teden se bo šola preselila v Dahab, na vzhodno stran Sinajskega polotoka, ki poleg odličnega srfanja ponuja še pestro nočno življenje. Termini poletnega windsurf kampa so od 18. julija do 15. avgusta. Organizirani bodo začetni, nadaljevalni, napredni in freestyle tečaji. Cena windsurf paketa v El Turu je od 800 evrov dalje, v Dahabu pa od 857 evrov. V ceno so vključeni tečaj z videoanalizo, letalska vozovnica s pristojbinami in vizo, lokalni prevoz, nočitev s polpenzionom, najem windsurf opreme, zavarovanje CORIS, na zabavi po povratku pa vsak udeleženec prejme še plošček s posnetki in Quiksilver darilo.
Informacije: www.windsurfer.si

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.