Poljub kot plačilno sredstvo: če bi plačevali s poljubi

Poljub namesto denarja

Tokrat ne bomo govorili o tem, kako se zares dobro poljubljati, kako poljubljanje blagodejno vpliva na počutje in zdravje, kakšne vrste poljubov ženske ne marajo, kako se poljubljati po francosko in o drugih zapovedih poljubljanja. Danes si bomo ogledali, kako bi bil videti svet, če bi bil poljub edino plačilno sredstvo. Če bi namesto denarja in kreditnih kartic kot valuto uporabljali poljub. Čeprav se prvi hip sliši fantastično, pa, kot boste spoznali v posnetku, to le ni tako seksi ideja.

Te zanima, kako bi bil videti svet, če bi plačevali s poljubi? Če bi si lahko kepico sladoleda privoščili za tri poljube, hišo za 12 tisoč, kavbojke pa za 35 cmokov na usta?

PREBERITE ŠE: 10 različnih stilov poljubljanja ali poljubi, ki jih ženske ne marajo

Poljub namesto denarja.
Poljub namesto denarja.

Čeprav pozdravljamo alternativne oblike plačevanja, predvsem vračanje k naravi, je poljub kot valuta, pa naj se sliši še tako privlačna ideja, dokaj nepraktičen, kot se izkaže tudi v posnetku. Ali pa tudi ne? Kaj ne bi bilo lepo, če bi bili nekomu namesto 10 tisoč evrov dolžni ”le” 800 poljubov? Sliši se precej lepše, kajne?

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!