fbpx

Popolna mama skozi oči majhnih otrok in mamic

Popolna mama

Popolna mama je vedno urejena, pametna, fit, umirjena, ljubeča, ima vedno pospravljeno stanovanje in otroka, ki ne joka. Tako popolno mamo vidijo mame in v tem slogu so te tudi odgovarjale na vprašanje, kaj si predstavljajo pod pojmom popolna mama. A vemo, da je to v praksi nemogoče. Potem pa so jim pokazali odgovore njihovih majhnih otrok … Posnetek, ki vam bo stopil srce in spremenil pogled na svet!

Ali obstaja popolna mama? Ko so mame vprašali, kaj si predstavljajo pod pojmom popolna mama, so bili odgovori pričakovani. Družba z mediji na čelu je ustvarila nerealno sliko, saj na mame lepijo nešteta pričakovanja in ideale. Dejstvo pa je, da jim za to, da dajo otroku tisto, kar potrebujejo, ni treba biti popolna, kar zaskrbljenim mamam na posnetku, ki pravijo, da so daleč od idealnih, jasno in glasno povedo njihovi majhni otroci.

PREBERITE ŠE: 17 znakov, da je tvoja mama najboljša mama na svetu

Če želite izvedeti, kaj je popolna mama, vprašajte majhnega otroka.
Če želite izvedeti, kaj je popolna mama, vprašajte majhnega otroka.

Tako kot je ljubezen v drobnih stvareh, je tudi materina ”popolnost” v nečem povsem drugem kot idealih, ki jih je ustvarila sodobna družba.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.