Popolne in odlične fotografije za vse perfekcioniste

Ponavadi objavljamo galerije s fotografijami, kjer je nekaj narobe, tokrat pa smo se odločili, da s popolnimi in odličnimi fotografijami potešimo tudi vse perfekcioniste, za katere so prizori z mizo, ki ni poravnana s stoli, kjer revije na kupu niso poravnane, kjer slika na steni malenkost visi postrani,... zoprno, kot srbenje na predelu pod mavcem, ki ga ne moremo popraskati.

Popolne in odlične fotografije so pravzaprav nenaraven produkt, če vemo, da narava ni nagnjena k popolnosti form in linij. Kar pa ne pomeni, da je za to kaj manj popolna. Kljub temu so nekateri ljudje od tovrstne popolnosti odvisni in jih moti vse, kar jo ruši. Gotovo imate prijatelja ali družinskega člana, ki npr. poravna kupček revij, če katera malce štrli. Ali pa ste ta oseba celo vi. Inspiracija, kako posneti popolno fotografijo, v priloženi galeriji odličnih fotografij.

PREBERITE ŠE: Najlepše fotografije zime – zimska pravljica ali zima v najlepši podobi

Tokratna galerija je tako za vse OKM-jevce, da ne bodo rekli, da jih samo dražimo. Seveda, pa ste dobrodošli tudi vsi drugi, da si pogledate, kaj pomeni popolnost oblike.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!