fbpx

Poslovnež

Če nam borzna kriza še ni v celoti izsušila našega premoženja v delnicah, bi bilo morda pametno  razmisliti o prenovitvi našega voznega parka. Morda bi vanj parkirali katerega od poslovnih reaktivcev. Če želimo imeti najnovejšega, se obrnimo na brazilsko tovarno Embraer. Njihov legacy 450 bo ...

Če nam borzna kriza še ni v celoti izsušila našega premoženja v delnicah, bi bilo morda pametno  razmisliti o prenovitvi našega voznega parka. Morda bi vanj parkirali katerega od poslovnih reaktivcev. Če želimo imeti najnovejšega, se obrnimo na brazilsko tovarno Embraer. Njihov legacy 450 bo na trg prišel čez tri ali štiri leta. Njegova potovalna hitrost bo znašala 0,82 Macha, doseg pa dobrih 4000 km. V njem bo poskrbljeno za udobje osmih potnikov. Cena? Malenkostnih 15,25 milijona dolarjev.

Prejšnje
Morje vabi

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.