fbpx

Posnemite čudovite praznične fotografije kar s telefonom

Samsung Galaxy S22 serije

Foto: samsung
Zadnjič posodobljeno:
Oglasno sporočiloSamsung

Praznični čas je idealen za ustvarjanje nepozabnih spominov, ki jih tako radi zabeležimo v obliki fotografij in videov. Pri tem so nam običajno v pomoč pametni telefoni z odličnimi kamerami. Med vodilnimi na tem področju so tudi pametni telefoni Samsung Galaxy S22 serije. Zmogljive kamere in inovativna funkcijo Nightography bodo vaše spomine zabeležile na najboljši možen način tudi v slabih svetlobnih pogojih.

Izjemne kamere pametnih telefonov Samsung Galaxy S22 serije bodo poskrbele, da najlepši dogodki ne bodo ostali le v večnem spominu, ampak tudi v našem albumu. Kamere so zasnovane z zmogljivim Auto Framingom, ki vašim posnetkom samodejno prilagaja obseg povečave ter vašo fotografijo izostri glede napoložaj osebe ali predmeta, ki ga želite zajeti v objektiv. Funkcija Adaptive Pixel uporabniku z enim pritiskom na zaslon omogoča, da telefon ne zajame samo ene fotografije, temveč dve, hkrati pa zmanjša tudi velikost datoteke.

Foto: samsung

Spoznajte Nightography

Funkcija Nightogrqaphy uporabnikom omogoča zajemanje izjemno kvalitetnih fotografij in posnetkov tudi ob slabši svetlobi in ponoči. Fotografije zajete v objektiv so jasne, brez odsevov in svetlejše. Revolucionarne kamere samodejno zaznajo in preverjajo svetlobo v okolju, se prilagodijo svetlobi in zajamejo popolne fotografije. V kolikor z rezultatom še vedno ne boste zadovoljni lahko fotografije dodatno obdelate s pomočjo Expert RAW.

Foto: samsung

Ostale prednosti Galaxy S22 serije

Vsi modeli Galaxy S22 serije imajo zmogljiv 4nm procesor, ki omogoča brezhibno delovanje naprav tudi ob večji obremenitvi. Tudi če napravo veliko uporabljate, ste lahko povsem brez skrbi. Poleg tega vse naprave Galaxy S22 serije odlikuje vzdržljiva baterija, ki bo zadostila vsem vašim dnevnim potrebam. Izpostaviti velja tudi, da se svetlost zaslona avtomatsko prilagaja delu dneva in osvetlitvi v notranjih prostorih, zato brez težav sledite dogajanju na telefonu, ne glede na to ali ste na večerni zabavi ali na močnem opoldanskem soncu.

Foto: samsung

Pametni telefon Samsung Galaxy S22 Ultra 5G ima v sponjem delu telefona skrit še en adut – S pen pisalo. To uporabnikom omogoča lažje tipkanje po zaslonu, risanje, označevanje in obdelavo fotografij s pomočjo različnih aplikacij.

Foto: samsung

Vrhunske mobilne naprave Samsung Galaxy S22, S22+ in S22 Ultra 5G obljubljajo natančno in zabavno uporabo iz vsakega zornega kota. Če si želite zmogljivega in hitrega pametnega telefona, ki je poleg vseh pozitivnih lastnosti zasnovan tudi za ustvarjanje izjemnih fotografij, so telefoni Samsung Galaxy S22 serije prava izbira za vas.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.