Interaktivna predstavitev nove kolekcije Louis Vuitton

Louis Vuitton - David Bowie
Louis Vuitton - David Bowie

Najnovejšo oglasno kampanjo francoske modne hiše nadgrajuje spletna stran, ki izjemne kose novih kolekcij predstavi skozi interaktivne fantazijske scene.

Vse se prične s povabilom britanske ikone, Davida Bowieja in manekenke Arizone Muse, ki se po navdihu filma Labyrinth prepustita beneškim meglicam plesa v maskah. Skupaj se nato podate na potovanje skozi posamezne slikanice, ki interaktivno razkrivajo skrite kose kolekcij s krajšimi opisi ter hkrati burijo vašo domišljijo. Tako se s petkami v videzu kačje kože, malo črno torbico Vivienne LV in znamenitim Alzer 70 kovčkom podate na polet z balonom. V veliki sobani srečate šarmantnega Bowieja s Tambour Evolution ročno uro. In se sprašujete, kam pogleduje zasanjana Arizone na baročnem balkonu s počivajočo Monogram Idyllena na zapestju. Louis Vuitton s tem ponuja edinstveno izkušnjo in piše novo zgodbo modnega marketinga.

Dodatne Informacije

Več informacij na:
www.louisvuitton.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Kangol x H&M feat Mabel: nova kolekcija ulične mode za generacijo, ki ustvarja trende