Power Constructions Site Shack: ‘rjasta’ hišica, ki jo lahko seliš vedno in povsod

Power Constructions Site Shack

Z malce domišljije, si lahko postavite dom na skoraj vsakem koščku sveta – Power Constructions Site Shack tako predstavlja odlično izhodišče za kaj takšnega in je prav simpatična alternativa tovornim zabojnikom, ki so v zadnjem času priljubljen način za gradnjo domovanj v divjini.

Transportni zabojniki so v zadnjem času priljubljena izbira za tiste, ki si želijo ustvariti zavetje v odročnih krajih – Predelajo jih v zasilen bivak ali povsem funkcionalno bivalno enoto.

Simpatična alternativa transportnim zabojnikom je Power Constructions Site Shack, ki predstavlja minimalistično mikro domovanje. V njej boste največkrat našli ljudi, ki so tako ali drugače povezani z življenjema ali delom v divjini in bolj odročnih krajih.

Site Shack je narejena vnaprej, nato pa jo prepeljejo na želeno lokacijo. Koča s strmo streho je narejena iz jekla, ki namesto barve razkazuje svojo ‘rjasto patino’. V koči boste našli udobno zavetje, za ogrevanje pa bo poskrbela jeklena peč na drva, oziroma ‘gašperček’.

Jeklena koča se bo s svojo ‘rjasto’ podobo nevsiljivo umestila v okolje in lahko služi za namen bivaka, delovnega prostora, raziskovalne postaje, asketskega domovanja ali kot izhodiščna točka za raziskovanje narave, lov, ribolov ali kako drugo opravilo.

V primeru, da nam določena lokacija prične presedati, oziroma nam ne zadostuje več, si hiško enostavno odpeljemo na drugo, primernejše mesto.

Galerija: Power Constructions Site Shack

Dodatne Informacije

Več informacij:
powersconstruction.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
12 montažnih hiš, za katere si boš želel, da bi jih lahko TAKOJ kupil