fbpx

Power Constructions Site Shack: ‘rjasta’ hišica, ki jo lahko seliš vedno in povsod

Power Constructions Site Shack

Z malce domišljije, si lahko postavite dom na skoraj vsakem koščku sveta – Power Constructions Site Shack tako predstavlja odlično izhodišče za kaj takšnega in je prav simpatična alternativa tovornim zabojnikom, ki so v zadnjem času priljubljen način za gradnjo domovanj v divjini.

Transportni zabojniki so v zadnjem času priljubljena izbira za tiste, ki si želijo ustvariti zavetje v odročnih krajih – Predelajo jih v zasilen bivak ali povsem funkcionalno bivalno enoto.

Simpatična alternativa transportnim zabojnikom je Power Constructions Site Shack, ki predstavlja minimalistično mikro domovanje. V njej boste največkrat našli ljudi, ki so tako ali drugače povezani z življenjema ali delom v divjini in bolj odročnih krajih.

Site Shack je narejena vnaprej, nato pa jo prepeljejo na želeno lokacijo. Koča s strmo streho je narejena iz jekla, ki namesto barve razkazuje svojo ‘rjasto patino’. V koči boste našli udobno zavetje, za ogrevanje pa bo poskrbela jeklena peč na drva, oziroma ‘gašperček’.

Jeklena koča se bo s svojo ‘rjasto’ podobo nevsiljivo umestila v okolje in lahko služi za namen bivaka, delovnega prostora, raziskovalne postaje, asketskega domovanja ali kot izhodiščna točka za raziskovanje narave, lov, ribolov ali kako drugo opravilo.

V primeru, da nam določena lokacija prične presedati, oziroma nam ne zadostuje več, si hiško enostavno odpeljemo na drugo, primernejše mesto.

Galerija: Power Constructions Site Shack

Dodatne Informacije

Več informacij:
powersconstruction.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.