Pozabite na videz, ta aplikacija vam poišče sorodno dušo na podlagi glasu

Aplikacije, ki so namenjene iskanju zmenkov, se že tradicionalno osredotočajo na ujemanje posameznikov glede na njihov videz. V nasprotju s tem pristopom pa deluje aplikacija Waiving, ki vam bo idealnega partnerja našla na podlagi glasu.

Videz ni vse. Tako menijo tudi ustvarjalci aplikacije Waiving. Odslej je mogoče novo simpatijo najti glede na njen ton in barvo glasu.

Kako deluje Waiving? Uporabniki te aplikacije si morajo ustvariti profil, na katerega naložijo svoje glasovne posnetke, v katerih govorijo o sebi. Človeški glas bo tako nadomestil preurejene fotografije, ki ne odražajo resničnega stanja.

Poslušajte in se odločite, ali vam je oseba všeč.
Poslušajte in se odločite, ali vam je oseba všeč.

V nastavitvah aplikacije lahko določite lastnosti, ki jih iščete pri potencialnem partnerju. Nastaviti je mogoče spol, starost in oddaljenost osebe. Podobno kot v ostalih aplikacijah za zmenke boste uporabljali metodo podrsavanja v levo ali desno. Tako boste razkrili, ali vam je oseba všeč ali ne.

Glasovni posnetki bodo zamenjali fotografije.
Glasovni posnetki bodo zamenjali fotografije.

V primeru ujemanja boste spoznavanje novih ljudi nadaljevali v obliki pisnega pogovora. To je gotovo razočaranje, saj bi marsikdo pričakoval, da bo aplikacija v celoti izkoriščala glasovno komuniciranje.

Aplikacija je na voljo v spletni trgovini iTunes. Njena uporaba je mogoča le na napravah z operacijskim sistemom iOS.

Dodatne Informacije

Več informacij:
itunes.apple.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
7 najboljših aplikacij za intermitten fasting (prekinitveni post) 2021