fbpx

H&M Home: praznična kolekcija za topel dom

Praznična kolekcija H&M Home

Pri H&Mu se zavedajo, da se adventni čas približuje z neustavljivo hitrostjo. Da bodo prazniki minili v čim lepšem in udobnem vzdušju, so pripravili praznično kolekcijo dodatkov za dom H&M Home, s katero lahko v dom vnesemo veliko topline in tistega pravega božičnega vzdušja.

H&M je že v nizkem startu za praznike. Ti se namreč približujejo z neustavljivo hitrostjo, kar pomeni, da bo kmalu treba poskrbeti za praznično vzdušje tudi doma. Za to so s pravljično praznično kolekcijo za dom poskrbeli tudi pri ponudniku hitre mode in dodatkov za dom H&M.

Praznična kolekcija H&M Home
Praznična kolekcija H&M Home

Kolekcija H&M Home je sestavljena iz cenovno dostopnih dekorativnih blazin z motivi jelenčkov in zvončkov, klasičnih božičnih svečnikov, prelepih vencev, prtov, potiskanih z zvezdami, prtičkov iz recikliranega bombaža in pestrega nabora okraskov za božično drevesce iz okoljsko ozaveščene kolekcije Conscious. Poleg tega praznična kolekcija H&M Home ponuja dodatke za dom, ki jih bodo veseli naši najmlajši. To so simpatične police v obliki hišk in mehka pregrinjalca iz pliša, okrašena s tradicionalnimi božičnimi motivi. Čeprav H&M-ova kolekcija za dom v Sloveniji še ni na voljo, naj galerija vsem, ki se po čudovite praznične kose ne bodo odpravili v tujino, služi kot odličen navdih, kako letos za praznike okrasiti dom.

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.hm.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!