fbpx

Praznični dom kot iz pravljice: izvirni okraski in dodatki za dom

Darila za božič

Foto: anthropologie.com

Do božiča nas loči le še nekaj dni. Zdaj je pravi čas, če še niste, da počasi začnete razmišljati o prazničnem času in o tem, kako boste v svoj dom vnesli praznično vzdušje. Prazničnega časa si je skoraj nemogoče predstavljati brez lepo urejenega doma, njegova glavna zvezda pa je seveda božično drevo.

Iz leta v leto so božična drevesa vse bolj domiselna, razkošna in čarobna. Letos lahko s pomočjo ne tako klasičnih okraskov, svojemu drevesu dodate dodatno dozo šarma.

Anthropolgie je ljubka spletna trgovina, predvsem ko gre za okrasitev notranjih prostorov. Njihove kolekcije so vedno razkošne in polne odličnih okrasnih detajlov za vsak kotiček doma. Kot del praznične kolekcije vsako leto ustvarijo zabavne dekoracije za celoten dom. Šarmantni okraski, ki so jih predstavili letos, bodo služili kot najbolj zabavna kulisa, ki prihaja, kot iz risanih ilustracij.

V letošnji zbirki lahko najdete različne okraske in tudi druge čudovite izdelke  za okrasite doma ali darilo za najdražje.

Dodatne Informacije

anthropologie.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!