fbpx

Preden spoznaš pravo ljubezen: tipi moških, s katerimi si zagotovo hodila

Preden spoznaš pravo ljubezen: tipi moških, s katerimi si zagotovo hodila

Čisto vsaka ženska je z leti srečevala moške (ali bila z njimi), ki jih je v določenem trenutku življenja občudovala in zanje mislila, da so usodni. Ker so leta sinonim za modrost, se zdaj zavedajo, da so nekoč svoj čas namenile napačnim osebam, ki so ji kljub vsemu pomagale ločiti zrno od plevela.

Četudi nekatere ženske pričakujejo, da bodo čez noč dobile tisto, kar si želijo (sanjskega moškega), je včasih blagoslov, če doživiš ljubezenske brodolome, ki ti pomagajo spoznati sebe in svoje potebe.
Včasih je dobro, če spoznaš “Gospoda Napačnega”, ker boš s pomočjo tovrstne izkušnje spoznala, kakšnega moškega si želiš imeti v svojem življenju. In proti temu boš stermela!

Počakaj na "Gospoda Pravega"!
Počakaj na “Gospoda Pravega”!

Preden spoznaš pravega, boš zagotovo svoj dragoceni čas namenila moškim, ki jih boš kovala v zvezde, a nekoč bodo le še dober ali slab spomin.

Tipi moških, s katerimi si zagotovo hodila:

Poletna avantura

Spoznala sta se na morju. Preživela sta veliko kakovostnega časa skupaj. Obljubila sta si, da bosta ohranila kontakt. Veliko razmišljaš o njem in v tistem trenutku misliš, da je to sanjski moški. Meseci tečejo, redkeje se slišita in na koncu izgubita stik. Ni nujno, da bo vajina pot šla v to smer, a večina žensk bo priznala, da so takšne “ljubezni” le poletne avanture in nič več.

Poletna avantura je le to in nič več!
Poletna avantura je le to in nič več!

Podli fant

Podli fantje so bili med dekleti vedno priljubljeni in lagala bi, če rečeš, da nisi bila nikoli zaljubljena v takšnega moškega. Takšni fantje obnorijo ženski um, saj so zapeljivi, divji in skrivnostni. Ti si nežna, krhka in zaljubljena kot nora. “Popolna kombinacija”! S takšnim moškim nikoli ne veš, na čem si. Včasih se ti zdi, da je med vama prihodnost, in ko popolnoma izgubiš razum, se on preseli na naslednji cvet.

Misliš, da ga boš našla?
Misliš, da ga boš našla?

Mamin sinček

Pravilo pravi, da so moški, ki so bolestno navezani na mater, kavalirji in drugačni od moških, kot si jih imela. Na prvi pogled se zdi, da ti je takšen moški predan, vendar stvari niso tako popolne, ko ugotoviš, da je v vajinem življenju še ena ženska – njegova mati. Normalo je, da otroci imajo radi svoje starše, vendar ni zdravo, da je tudi mati z vama v razmerju in odloča namesto tebe. Življenje je narejeno tako, da starši postanejo druga najpomembnejša oseba v življenju, saj prvo mesto zasede partner.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!