fbpx

Prenosnih 5.1

Proizvajalec zvočnih kartic Creative je sicer znan kot alfa in omega vgradnih zvočnih kartic, pred kratkim pa so se odločili, da trg razveselijo z dvema USB-zunanjima napravama za plemenitenje zvoka. Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 Pro je kot nalašč za prenosnike in osebne računalnike s ...

Proizvajalec zvočnih kartic Creative je sicer znan kot alfa in omega vgradnih zvočnih kartic, pred kratkim pa so se odločili, da trg razveselijo z dvema USB-zunanjima napravama za plemenitenje zvoka. Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 Pro je kot nalašč za prenosnike in osebne računalnike s (pod)povprečno zvočno kartico ter posledično enakim zvokom. Omogočal naj bi popolno podporo petkanalnemu zvoku in s pridom izkoriščal Creativovo HX TruStudio Pro tehnologijo, ki doda zvoku globino in širino ter tako pripomore k pristnejšemu doživetju. Sound Blaster X-Fi Go! je, kot nakazuje že ime, namenjen prenosnim napravam. Z enako tehnologijo kot veliki brat, a kompaktnostjo prenosne naprave, bo še kako zanimiv za večino mp3-predvajalnikov.

Cena: 48 evrov, na voljo na www.dinokomp.si

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.