fbpx

Prestižne brezžične HI-FI slušalke začinile Maseratijevo prestižno ponudbo

Pri Bowers & Wilkins so v sodelovanju s ponudnikom luksuznih šprtnih avtomobilov Maserati oblikovali prestižne brezžične HI-FI slušalke P5Maserati.

V prestižne brezzžične HI-FI slušalke P5Maserati se zaljubimo na prvi pogled. Opaziti je namreč, da je bilo v njihovo precizno oblikovanje vloženo izjemno veliko truda. Oblečene v elegantno usnje, globoko modre barve in okrašene z Maseratijevim legendarnim zaščitnim emblemom, prevzamejo prav vsakega ljubitelja moderne tehnologije, glasbe in seveda izjemne znamke športnih avtomobilov. P5Maserati pa ne očarajo zgolj z videzom, saj navdušijo tudi z izjemnim zvokom in maksimalno zvočno izolacijo, ki ju zagotavljajo z žlahtnim usnjem podloženi notranji deli slušalk. Slušalkam je priložena tudi vrhunsko oblikovana škatla za hranjenje.

PREBERITE ŠE: Slušalke Momentum priznanega proizvajalca Sennheiser

Prestiž globoke modrine.
Prestiž globoke modrine.

Slušalke P5Maserati vsekakor ne mečejo slabe luči na prestižni znamki Bowers&Wilkins in Maserati, ki tradicionalno združujeta kvaliteto, zmogljivost in dizajn, saj si jih še kako zelo želimo.

Čudovit dizajn lahko preverimo v galeriji.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!