fbpx

Pri Chanelu so modno pisto spremenili v ameriški supermarket

Karl Lagerfeld rad pokaže, da še ni za v staro šaro. Z vsako modno revijo modne hiše Chanel namreč potrdi, da je pravi vizionar v svetu mode in da bo temu še nekaj časa tako.

Na modni reviji na letošnjem pariškem tednu mode se je modni guru Karl Lagerfeld ponovno dokazal, saj je Chanelove kultne kose, kot je znameniti škatlast suknjič, uspešno osvežil in na modno pisto poslal tudi nekaj inovativnih kosov, ki so tako specifični, da se še sprašujemo, če so nam res všeč. Vsekakor nam je jasno, da je ljubitelj vsega modernega odličen poznavalec sodobne popularne kulture, kar mu služi kot odlična inspiracija pri oblikovanju vedno zanimivih kolekcij. Všeč so nam barviti plašči, ki poživijo turobne zimske dni, o nakupu preluknjanih pajkic, ki delujejo kot da so bile malce predolgo v omari, polni moljev, pa bomo še temeljito premislili.

Več si oglejte v galeriji in ekskluzivnemu videoposnetku.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!