Victoria’s Secret: milijonski modrček Fantasy Bra za 2015

Pri Victoria’s Secret so razkrili težko pričakovan modrček Fantasy Bra za leto 2015. Letos čast pripada manekenki Lily Aldridge, ki se bo na letošnji modni reviji v decembru sprehodila po modni brvi z modrčkom Fireworks Fantasy Bra, vrednim dva milijona ameriških dolarjev.

Victoria’s Secret je izbrala. 29-letna Lily Aldridge je tista, ki bo nosila modrček Fireworks Fantasy Bra, ki ga krasi več kot 6500 dragocenih draguljev. Za njegovo izdelavo so potrebovali več kot 685 ur del, na njem pa je 14 vrst draguljev, tudi rdeči granat, modri topaz, rumeni safir in rožnat kremenjak; vsi dragulji so umeščeni med 18-karatno zlato. Fireworks Fantasy Bra ima tudi snemljiv diamantni pas, ki se lahko nosi nad ujemajočimi hlačkami Fireworks.

PREBERITE ŠE: Evolucija Victoria’s Secret Fantasy Bra – najbolj razkošen modrc skozi leta

Kobaltno modre hlačke krasi 126 diamantov in 400 drugih dragocenih draguljev.

Victoria's Secret Fireworks Fantasy Bra in Lily Aldridge.
Victoria’s Secret Fireworks Fantasy Bra in Lily Aldridge.

V zadnjih desetletjih so modrček Fantasy Bra nosili nekateri največji svetovni supermodeli, kot so Claudia Schiffer, Tyra Banks, Heidi Klum in Gisele Bündchen. Slednja je v letu 2000 nosila najdražji modrček Fantasy Bra vseh časov, Red Hot Fantasy, ki je stal več kot 15 milijonov ameriških dolarjev.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Sandra Mansour x H&M: sanjava kolekcija, ki izžareva žensko moč!