Prijavi se: Kuharska akademija – CITY CHEF – Jesenska kuhinja

Zadnjič posodobljeno: :

Septembrska akademija bo že tradicionalno posvečena jesenski kuhinji in dobrotami, ki so takrat aktualne. Krožnike nam bodo obarvale sestavine, kot so kostanj, gobe in pridelki z domačega vrta. Uradna voda dogodka je Jamnica, ne bo pa manjkalo tudi rujne kapljice.

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

Razstavni salon BSH Hišni aparati (aktivni kuhinji Bosch in Siemens), Litostrojska 48, Ljubljana

Organizator

City Magazine

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

25 evrov

Uradna voda City Chef kuharske akademije je Jamnica, ki bo skrbela za našo hidracijo in svežino v ustih ob okušanju različnih jedi.

Glavne jedi bo​ v prenovljenem salonu Bosch Siemens ​pripravljal glavni kuharGostilnice in pizzerije Kaval, Dragan Marjanović, za sladice bo poskrbel slaščičar izLolite, Grega Rode, ne bo pa nam manjkalo tudi rujne kapljice.

V video posnetku preverite, kako izgleda utrip kuharske akademije

O City CHEF kuharski akademiji

S City CHEF kuharsko akademijo želimo ljudem pokazati, da je kuhanje lahko hitro, zdravo in predvsem zabavno! Za to potrebujemo dobre, kakovostne sestavine, koristne namige in zanimive nasvete, dobro vino, ščepec ljubezni in seveda dobro družbo! Torej, vabljeni v našo družbo, v razstavni salon hišnih aparatov BOSCH, kjer bomo pod taktirko Kavalovih kuharskih mojstrov svoje čute razvajali z novimi, zanimivimi okusi, ki jih bomo dopolnjevali z ustreznimi vini.

Na naslednjih CITY CHEF Kuharskih akademijah se nam lahko pridružiš 23. septembra, 21. oktobra in 18. novembra 2015.

Prijavnica na kuharsko akademija – 23.9.2015

[emailpetition id=”93″]

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Gin tonik krofi: recept za sladico, ki bo navdušila ljubitelje te kultne pijače