fbpx

Prikupna kafetjera popestri druženje ob dišeči skodelici kave

Ob živobarvni kafetjeri, ki s svojim živahnim dizajnom popestri vsak kuhinjski kotiček, bo tudi uživanje ob skodelici kave veselo in optimistično.

Po vikendu, polnem zabavnih druženj in ležernega sproščanja, pride ponedeljek in z njim nov teden, poln suhoparnih obveznosti ter nenehnega hitenja naprej. Odmislimo slabo voljo in si pripravimo skodelico dišeče kave, ki nam bo dala potrebne moči za spopadanje z obveznostmi, ki bi jih najraje preložili na jutri. Ob živobarvni kafetjeri, ki s svojim dizajnom popestri kuhinjski kotiček, bo namreč tudi uživanje ob skodelici kave veselo in optimistično.

Tokrat smo pripravili izbor odličnih kafetjer, ki navdihnejo še tako turoben trenutek. Monokrom eleganca, zlati prestiž, retro pridih, francoski šarm in poživljajoča živobarvnost naj preženejo turobnost sivega vsakdana in v življenje prinesejo svežino in elan.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.