fbpx

Prince z novo skupino 3rdEyeGirl prihaja na Dunaj

Po koncertih v Birminghamu in Berlinu prihaja ameriški glasbenik Prince 7. junija 2014 tudi na Dunaj. Čeprav so koncerti običajno napovedani več mesecev vnaprej, se je legendarni glasbenik za nastop v dunajski dvorani Stadthalle odločil spontano.

Ameriški pevec, tekstopisec, multiinštrumentalist in igralec Prince bo prihodnji teden v okviru turneje Hit and Run Tour 2014 Part II nastopil na Dunaju. S svojo novo skupino 3rdEyeGirl bo prav na svoj 56. rojstni dan koncertiral v dvorani Stadthalle. Karte bodo v prodaji od jutri dalje.

Pop ikona Prince Rogers Nelson je po celem svetu prodal več kot 100 milijonov plošč, prejel sedem nagrad grammy, oskarja in nagrado golden globe. Zase in za svoje glasbene kolege je napisal več kot 900 pesmi. Pred tridesetimi leti je izdal skladbo Purple Rain, naslovno skladbo istoimenskega filma, za katero je prejel celo oskarja in zaslovel po celem svetu.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.