Pripravljeni na akcijo: ta znamenja čaka vroča poletna avantura

Poletje je idealen čas za aktivno dogajanje na ljubezenskem področju. Preveri, katera astrološka znamenja čaka najbolj vroče poletje.

Če to poletje ne iščeš resne veze, ampak se želiš le malo pozabavati, bodo ta astrološka znamenja to poletja najbolj odprta za avanture.

Oven

Ovni ničesar ne jemljejo preresno, kar pomeni, da so idealni partnerji za poletno romanco. Med drugim ti bodo osebe, rojene v tem znamenju, poletje naredile zabavnejše, saj te bodo “prisilile”, da poskusiš nove stvari in da se v njihovi družbi sprostiš ter ne razmišljaš o prihodnosti.

Dvojčka

Dvojčki so rojeni zapeljivci in ne marajo, da so poleti v resni vezi. Zabava je na prvem mestu, z njimi ti nikoli ne bo dolgčas, in glede na to, da so spontani in zelo fleksibilni, se lahko z njimi dogovoriš skoraj vse. Načrtov ti ne bodo pokvarili, ampak se ti bodo raje pri njih pridružili.

Strelec

Strelci so znani kot avanturisti na vseh področjih, tudi na ljubezenskem. Svobodni, pozitivni in pripravljeni na skoraj vse – z osebo v tem znaku se boš zagotovo odlično zabaval, morda boš celo začutil metuljčke v trebuhu. A ko se bo vajina poletna romanca zaključila, bo strelec 1,2,3 skočil na naslednjo avanturo.

Vodnar

Želiš avanturo z nekom, ki bo postal tvoj dober prijatelj? Potem se obrni k vodnarju. Ta rad spoznava nove ljudi, posluša njihove zgodbe in preprosto uživa v poletnih romancah. Z osebo, rojeno v tem znamenju, lahko doživiš strastno noč, zjutraj pa se lahko usedeta na kavo in se pogovarjata, kot da se ni nič zgodilo. Če se boš v vodnarja zaljubil, potem boš morda doživel razočaranje, saj se vodnarji težko spustijo v resno vezo.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Mjanmarski (burmanski) horoskop razkriva, katera žival se skriva v tebi!