Prižiganje prazničnih lučk v Ljubljani že 27. novembra 2015

Ljubljana prižiganje lučk 2015

Prižiganje prazničnih lučk v Ljubljani v letu 2015 ni več tako daleč, kot se zdi. Še malo in tukaj bo mesec z najdaljšimi nočmi – december. Gotovo že številni nestrpno čakamo praznične lučke, ki bodo razsvetlile mestna središča po Sloveniji. Letos bomo očitno pohiteli – lučke se bodo v Ljubljani namreč prižgale že 27. novembra 2015.

Pomembne Informacije
Kdaj?

Kje?

Prešernov trg, Ljubljana

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

brezplačno

Ljubljana bo s prižiganjem prazničnih lučk v letu 2015 malce pohitela. Praznične lučke v mestnih središčih nas sicer decembra spremljajo na vsakem koraku, tu pa je tudi praznični sejem, na katerem se lahko ustavimo na prigrizku, kuhanem vinu ali čaju. Ne manjkajo niti praznične prireditve na prostem ter živahno in razigrano rajanje do jutranjih ur – to je pač veseli december.

PREBERITE ŠE: Prijavi se: kuharska akademija CITY CHEF – decembrska praznovanja

Letos se praznični program v Ljubljani začenja že 27. novembra 2015. Po kratkem kulturnem programu bo sledil nagovor župana, nato pa se bodo hkrati prižgale vse lučke praznične osvetlitve v mestu. Ta dan se bo odprl tudi praznični sejem.

V fotogaleriji si lahko ogledamo praznične lučke v Ljubljani.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!