Project ANGEL: Honda, ki je osrečila nepokretnega fantka

Project ANGEL: Honda, ki je osrečila nepokretnega fantka

Vse skupaj se je pričelo s projektom pod imenom GUS in končalo s projektom ANGEL, ki nosi veliko humanitarno noto – Industrial Moto Project ANGEL je predelana Honda MSX 125 Grom, ki omogoča vožnjo z motornim kolesom tudi gibalno oviranim osebam.

Projekta pod vzdevkom GUS so se lotili pri podjetju Industrial Moto in dodali ‘stransko prikolico’ Hondi MSX 125 Grom. Pri tem so se poigrali s sedežem, plastično ‘karoserijo’, lučmi, izpušnim sistemom in stransko prikolico, ki je pravzaprav bistvo celotne predelave – z njo ima uporabnik ponujenih ogromno možnosti prevoza tovora, Honda pa se lahko spremeni v off-road avanturistično prevozno sredstvo.

GUS-a je opazil navdušenec nad motornimi kolesi in nekdanji marinec, ki se skriva pod vzdevkom “iamsoulles”, a ima v resnici čisto običajno ime – Chris. Njegov mlajši brat Nick trpi za Angelmanovim sindromom, zaradi katerega mu vožnja z motornim kolesom ni bila usojena, vse dokler ni Chris opazil posebne predelave Honde Grom.

Pri Industrial Moto so se odločili, da bodo tudi Nicku omogočili občutenje adrenalina, ki ga v posamezniku sproži vožnja z motornim kolesom. Sami so prispevali ‘pridne roke’, preko fundacije Go Fund Me pa so zbrali dovolj sredstev, da so z njimi pokrili nadomestne dele, material in stroške pošiljanja.

Posebna ‘stranska prikolica’ je prirejena posebej za Nicka, za izdelavo pa so porabili dva meseca. S projektom ANGEL so Nicku izpolnili veliko željo, mi pa smo prepričani, da nasmešek na njegovem obrazu, še dolgo ne bo izginil.

Galerija: Industrial Moto Project ANGEL

Dodatne Informacije

Več informacij:
industrialmoto.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Audi TT RS 40 Years of Quattro: poklon dirkaški legendi