Prvi prizori znanih filmskih igralcev preden so postali slavni

Zadnjič posodobljeno: :

Vsi smo morali nekje začeti, tudi trenutno najbolj popularni filmski igralci, ki nas redno pozdravljajo s filmskih platen in zaslonov. YouTube kanal Movie Munchies je izbrskal prve filmskem prizore današnjih največji Hollywoodskih zvezd, kot so Leonardo DiCaprio, Johnny Depp in Jennifer Lawrence, preden so postalo slavni. Jih prepoznate?

Vsi slavni filmski igralci so bili nekoč neznana imena, ki so si morala šele utreti pot proti vrhu. Poglejmo si kako so začeli to svojo filmsko pot, torej kateri so bili njihovi sploh prvi filmski prizori preden so postali slavni?

PREBERITE ŠE: Vrhunski filmi o športu, ki so vredni ogleda

Jennifer Aniston (Prijatelji, Kako se znebiti šefa) je debitirala v filmu Leprechaun (1993).
Jennifer Aniston (Prijatelji, Kako se znebiti šefa) je debitirala v filmu Leprechaun (1993).

Morda ste te filme starejšega datuma celo videli, pa ste večino danes znanih obrazov tedaj zgrešili. Zato preverite zdaj, če opazite Hollywoodske zvezdnike kot so Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Johnny Depp, Tom Hanks, Cameron Diaz, Adam Sandler, Ben Stiller, Tom Cruise, Jennifer Aniston in Chris Pratt iz obdobja, ko so bili še ”nihče”.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Najboljši filmi in serije, ki so na Netflix prišle v tem mesecu