fbpx

Prvič po 7 letih! Kaj nam 19. novembra prinaša Lunin mrk?

Foto: Gantas Vaičiulėnas / Pexels

Odprite svoje srce za spremembe! 19. novembra Lunin mrk v Biku prinaša velike spremembe na področju ljubezni, medčloveških odnosov, in osebne rasti ter vaših želja. Poglejte, kaj vam napovedujejo zvezde za ta dolgo pričakovani mrk, saj se pojavlja po dolgih 7 letih, torej ga ni bilo že od leta 2014!

Mrk je čas preobrazbe in prebujanja. Večkrat prinaša usodne dogodke v življenje. Spremembe so lahko hitre in nenadne, ali pa so počasne in trajajo naslednjih nekaj tednov in mesecev.

19. novembra nas čaka delni lunin mrk v Biku. To je prvi mrk tega astrološkega znamenja po letu 2014, in ker mrki prihajajo v parih, bo mrk Bika potekal skupaj z mrkom Škorpijona.

Mrki so močni in nam lahko sprožijo določene stvari. Pomagajo nam preseči tisto, kar nas zadržuje, in nam odprejo nove vidike v življenju.

Ta novembrski mrk lahko vpliva na vse odnose v našem življenju, morda boste ugotovili, da bo izginilo marsikatero stališče in prepričanje, ki so nam preprečevale, da bi dosegli bolj intimne odnose z drugimi in sami s seboj.

Venera je v času tega mrka zelo aktivna, ker je naravni vladar Bika. Ureja vse srčne, ljubezenske in finančne zadeve, pa tudi tisto, kar se nam zdi dragoceno. Mrk je popoln čas za delo na sebi in krepitev občutka lastne vrednosti.

Vzemite si čas zase! Foto: Anthony Tran / Unsplash

Kaj lahko počnete v tem obdobju?

1. Vzemite si čas za tišino in sprostitev

Polna luna prinaša čas za doseganje ciljev. Vendar mrk prinaša presenečenja in nepričakovane preobrate. Vzemite si čas za čustva in razmislite o svojih potrebah.

2. Ne poskušajte nadzorovati vsega

Luna se sreča z Jupitrom, enim filozofskim planetom, ki bo izzival številna stališča in spremembe. Znebite se potrebe po nadzoru in bodite odprti za različne poglede.

3. Sprejmite spremembe

Lunin mrk spodbuja osvoboditev od vsega nepomembnega. Bik je fiksno znamenje, zato se boste morda upirali, ko pride do sprememb. Sprejmite vse novo, kar pride do vas, in ostanite odprti za priložnosti, ki vam lahko prinesejo čudovito preobrazbo. Sprejmite pretočnost življenja.

4. Pripravite se na presenetljiva odkritja

Luna tvori trigon s Plutonom, planetom smrti in novega rojstva. Razkrile se bodo nekatere skrite resnice in čakajo nas različna presenetljiva odkritja. Možno je, da bo marsikatera od njih prinesla močne spremembe – bodite pripravljeni!

5. Ne manifestirajte

Dan polne lune velja za odličen trenutek za manifestacijo, a ker zdaj vlada energija mrka, bomo zmedeni in naše misli bodo morda meglene. Zato so lahko naši nameni in želje neiskreni.

Prepustite se toku življenja in uživajte! Foto: Duncan Shaffer / Unsplash

6. Osredotočite se na skrb zase

Morda se boste počutili preobremenjeni, a če se osredotočite na svoje potrebe, lahko dan mine gladko. Bik je znak hedonizma, zato si privoščite nekaj lepega. Vzemite si čas za sprostitev, uživajte v okusnih obrokih, popijte svoj najljubši čaj, se družite z ljudmi, ki jih imate radi.

Ne pozabite, da nas mrk običajno postavi tja, kjer moramo biti. Zato poskušajte ohraniti svoje srce odprto za globljo in bogatejšo ljubezen in dovolite, da se vam zgodi, kar se mora zgoditi.

Ne bodite preveč strogi do sebe, ampak prijazni in nežni. Spomnite se svojih vrlin in uspehov, ljubite se skozi vse izkušnje, ki ste jih doživeli, in ko širite ljubezen do sebe, vam bo morda lažje, da jo pokažete tudi drugim.

Naj vam Lunin mrk 19.11.2022 odpre nove poti do srečnejšega življenja.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!