fbpx

Erika Boutiquehotel: hotelska butična klasika v novi preobleki

Foto: Booking.com

Butični hotel Erika se lahko pohvali z novo podobo, po zaslugi katere se uvršča med najbolj zaželene namestitve v Kitzbühelu.

Stavba, oblikovana v času Art Nouveau, je že leta dom enega najbolj prepoznavnih hotelov v Kitzbühelu – Hotel Erika. Ta se nahaja v stavbi, zgrajeni davnega leta 1897, s temeljito prenovo pa je butični hotel dobil povsem novo podobo, prepoznavna gostoljubnost pa je ostala nespremenjena. Elegantno zasnovani hotel z bogato wellness ponudbo se nahaja le kratko vožnjo stran od kabinske žičnice, zaradi česar je odlična izbira za smučarske podvige.

Sobe so individualno zasnovane, odlikuje pa jih elegantno pohištvo. Slog unikatno združuje arhitekturni duh minulega stoletja in sodobno udobje, ki zadovolji potrebe novodobnega uporabnika. Ob jutrih vas razvajajo z odličnim zajtrkom, ob večerih pa se lahko okrepčate ob štiri hodnem meniju z lokalnimi in internacionalnimi specialitetami.

Po prenovi se butični hotel Erika lahko pohvali tudi z razkošnim wellnessom, v katerem najdete kopico različnih savn, sobo za sproščanje in parne kopeli. Na voljo sta tudi dva bazena in zunanje naravno jezero. V zimskih mesecih nudijo brezplačen prevoz do smučarskih središč, v sklopu hotela pa si je mogoče izposoditi tudi pohodniško in kolesarsko opremo, primerno za kopne mesece.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!