fbpx

Rebelde no ar

Nos seus dois anos de existência, o famoso modelo Rebel da marca North Kiteboarding já conquistou imensos adeptos pela sua versatilidade. Basicamente, a pipa Rebel freeride ou pára-quedas, cuja primeira vantagem é principalmente a facilidade de uso, bem como uma grande área de vento coberta por um tamanho e, acima de tudo, a segurança, que...

V dveh letih obstoja si je znameniti model Rebel, blagovne znamke North Kiteboarding, zaradi svoje vsestranskosti pridobil že ogromno privržencev. V osnovi je Rebel freeride kite oz. padalo, katerega prva prednost je predvsem enostavna uporaba, pa tudi veliko območje vetra, ki ga pokriva ena velikost, ter predvsem varnost, ki temelji na zelo dobrem sistemu pete linije. Vendar pa so Rebela za svojega sprejeli predvsem avanturisti, željni vožnje po valovih, kjer se Rebel izkaže s svojo nevtralno lego v zraku in hitro odzivnostjo ter 100 % odvzemom moči, ko je to potrebno. Vse to so značilnosti, ki prav gotovo pripomorejo tudi pri učenju kajtanja, zato je Rebel postal skrito orožje začetnikov, ki želijo hitro napredovati. Za leto 2009 Rebel prinaša še nekaj novosti, ki bodo dobrodošle profesionalcem in začetnikom. Padalo je po novem še bolj ojačano, tako da bo zdržalo vse udarce in napake. Konstrukcijsko je glavna novost oblika z le štirimi stranskimi tubami, kar naredi padalo še lažje in bolj odzivno. North Rebel bo na voljo v velikostih 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 14 in 16 m2, pri nas ga bo mogoče kupiti v trgovini Surf Shop v Ljubljani.

www.northkites.com, www.amodor.si

Anterior
Viroga

Com você desde 2004

A partir do ano 2004 pesquisamos tendências urbanas e informamos diariamente nossa comunidade de seguidores sobre as últimas novidades em estilo de vida, viagens, estilo e produtos que inspiram com paixão. A partir de 2023, oferecemos conteúdo nos principais idiomas globais.