Pure Acoustics MCP-50 – prenosni zvočnik za karaoke

Pure Acoustics je ameriška družba, ki je s svojim delovanjem začela pred dvajsetimi leti. Ponuja široko paleto avdio izdelkov, ki v zadnjem času vzbujajo pozornost tudi na širšem tržišču. Vključujejo tako hišno kot tudi prenosno avdio opremo. S prenosnim zvočnikom Pure Acoustics MCP-50 lahko vzamemo svojo glasbo kamorkoli in zapojemo z našimi najljubšimi izvajalci.

Osnovne Informacije
Znamka

Pure Acoustics MCP-50

Model

Cena

120€

Trgovina

Lutman

Zvočniki se preko Bluetootha povežejo s katerokoli napravo, ki podpira Bluetooth funkcijo. Kompatibilni so z vsemi pametnimi telefoni, tablicami, MP3 predvajalniki, vključno z iPodom, iPhonom ter iPadom. Preko vhoda za USB in SD kartico imamo preprosto dostop do glasbe, ki jo hranimo na naši spominski kartici ali pa prenosnem disku.

PREBERITE ŠE: Monster Bluetooth Speakers – plavajoči vodotesni zvočniki, ki obožujejo morje in bazene

Prenosni zvočnik za karaoke Pure Acoustics MCP-50
Prenosni zvočnik za karaoke Pure Acoustics MCP-50

V zvočnike je vgrajena polnilna baterija, ki omogoča 10 ur neprekinjene zabave, priložena pa sta še žični in brezžični mikrofon z ločenimi nastavitvami glasnosti in odmeva. Zvočnik Pure Acoustics MCP-50 ima gumijasto držalo ter priročen pas za prenašanje.

Dodatne Informacije

Več informacij:
lutmanco.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!