fbpx

Radio and Juliet

Predstava se po skoraj nepreštevnih gostovanjih in mnogih nagradah ponovno vrača v Slovenijo. Priložnosti ponovno ali prvič videti plesni projekt Edwarda Cluga vsekakor ne smemo zamuditi. Izhodišče za projekt je glasba skupine Radiohead, ki je zvočni odsev našega časa, njihova besedila pa so odraz ...

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
SNG Maribor, Slovenska 27, Maribor
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina

Predstava se po skoraj nepreštevnih gostovanjih in mnogih nagradah ponovno vrača v Slovenijo. Priložnosti ponovno ali prvič videti plesni projekt Edwarda Cluga vsekakor ne smemo zamuditi. Izhodišče za projekt je glasba skupine Radiohead, ki je zvočni odsev našega časa, njihova besedila pa so odraz problematičnega sveta, v katerem živimo. Kako najti bistvo moškega in ženske našega časa in kako izraziti njuno poželenje s plesom, je izziv, s katerim se uspešno spopadajo koreograf Clug in njegovi plesalci.

Prejšnje
Supertrash

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.