fbpx

Raj na zemlji: v Bangkoku je kavarna s korgiji

Raj na zemlji: v Bangkoku je kavarna s korgiji

Že misel na to, da sedite v najljubši kavarni, pijete dobro kavo in jeste kremast sladoled, zveni mamljiva. In kaj če bi vam družbo delali še valižanski ovčarji? Verjetno zveni preveč dobro, da bi bilo resnično, a je.

CORGI in the Garden ni zgolj kavarna, v kateri strežejo slastne napitke in prigrizke, ki razvajajo brbončice, temveč ta poskrbi tudi zato, da obiskovalec odide domov nasmejan in poln volje do življenja. Medtem ko obiskovalci uživajo v pijači in hrani, jim namreč družbo dela 12 prijaznih, puhastih in cartljivih valižanskih ovčarjev, zaradi česar je ta kavarna postala številka ena v Bangkoku.

Ker je celodnevno cartanje lahko za kužke utrujajoče, so lastniki kavarne oblikovali urnik, ko se lahko obiskovalci poigrajo z dobrovoljčki. Zjutraj ob 10.30 ter popoldne ob 12.30, 14.30 in 16.30 se lahko stranke družijo eno uro z valižanskimi ovčarji, vendar mora biti njihovo naročilo večje od 7 evrov.

Medtem ko stranke jedo, se kužki seveda oblizujejo, a tudi zanje je ustrezno poskrbljeno, saj jih obiskovalci lahko hranijo s pasjo hrano, ki jo priskrbi kavarna.

Domačine in prve turiste je zanimivost popolnoma navdušila – na družbenih omrežjih so že delili prve fotografije s prikupnimi bitjeci. Če se boste tudi vi odpravili na počitnice v Bangkok, potem veste, v kateri kavarni je počitek najboljši!

https://www.instagram.com/p/Bv6oH6cArjh/

Dodatne Informacije

Več informacij:
instagram.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!