fbpx

Ralph’s Coffee & Bar: Ralph Lauren v Londonu odprl lokal za izbrance

Ralph's Coffee & Bar

Znameniti modni oblikovalec Ralph Lauren je nedavno v Londonu odprl Ralph's Coffee & Bar, kar pa ne bo njegov prvi skok v gostinske vode, saj ima svoje lokale že drugod po svetu. Za kako ekskluziven prostor gre, priča podatek, da bo hkrati lahko gostil le 36 gostov.

Londonski Ralph’s Coffee & Bar, lokal modnega guruja Ralpha Laurena, je križanec njegovih gostinskih obratov, ki se nahajajo v New Yorku, Parizu in Čikagu.

PREBERITE ŠE: Verace 2.0: v Slovely Park na pravo napolitansko pico

London je bogatejši za Ralph's Coffee & Bar.
London je bogatejši za Ralph’s Coffee & Bar.

Opremili so ga v stilu znamke Polo, kar pomeni, da ga prežema brezčasna eleganca. Restavracija se nahaja le streljaj proč od trgovine Ralph Lauren (ulica Regent Street). Če je duh restavracije in bara aristokratski, pa meni ni nič kaj. Tam najdete namreč tudi hamburger s krompirčkom in sendvič, seveda pa ne manjka niti Ralphova kava. Ralph’s Coffee & Bar velja za priljubljeno pribežališče številnih zvezdnikov, ki bodo kavo modnega velikana od zdaj srkali tudi na Otoku.

Galerija – Ralph’s Coffee & Bar:

Dodatne Informacije

Več informacij:
ralphlauren.co.uk

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!