fbpx

Razer Phone 2: oglat, glasen, osvetljen in najbolj gejmerski

Razer Phone je bil eden prvih namenskih telefonov za igričarje in je še zdaj edini ali med zelo redkimi z zaslonom, ki ponuja osveževanje s 120 herci. Toda vmes so se zbudili Asus, Xiaomi in drugi, zato mora biti ob letu osorej Razer Phone 2 bistveno izboljšan, če je že na zunaj enak.

Da, ameriški Razer je pri telefonu Razer Phone 2 ohranil oglato obliko s sprednjima stereozvočnikoma in zaslonom še po »starem« razmerju stranic 16 : 9. Tudi velikost je ostala popolnoma enaka. Verjetno zaradi združljivosti z za zdaj konceptnim prenosnikom, v katerega na mesto sledilne ploščice vstaviš telefon, da poganja vse skupaj (prenosnik bo v bistvu samo ohišje z baterijo in zaslonom). So pa druge novosti pod površjem.


Omenjeni zaslon je pol svetlejši kot pri predhodniku. Procesor je Snapdragon 845, od katerega gre toplota v hladilne kanale, da lahko dlje časa zdrži pri najvišjih zmogljivostih. Nov je fotoaparat z dvema objektivoma. Širokokotni je optično stabiliziran, drugi pa ponuja dvakratni zum. Zvočnika sta glasnejša in bolj kakovostna. Baterija ima zmogljivost 4000 mAh in se jo da polniti brezžično, telefon pa je zdaj zaščiten pred vodo in prahom po standardu IP67. In, mogoče za ciljno publiko najbolj pomembno, vgradili so osvetilitev Razer Chroma. Tako Razerjev znak s kačami na zadnji strani sveti v kateremkoli od v 16,8 milijona odtenkov. Kadar pride obvestilo ali pa če si uporabnik zaželi malo svetlobne zabave. Vse to za 850 evrov.

Galerija – Razer Phone 2

Dodatne Informacije

Več informacij:
razer.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!