fbpx

Recept: piščančji golaž

Foto: envato

Ni potrebno, da ste odličen kuhar, da bi vam ta golaž uspel, vse kar morate storiti, je, da sledite navodilom!

In posledica tega bo – da boste skuhali odlično jed na žlico.

Piščančji golaž

  • Obroki: 4
  • Težavnost: enostavno
  • Ocena: ★★★★★
  • Natisni

Sestavine

  • 300 g čebule
  • 1 srednje velik korenček
  • 2 stroka česna
  • 60 ml olja
  • 600 g piščančjega fileja
  • 1 žlica paprike
  • sol, poper, začimbe po okusu
  • 150 ml pasiranega paradižnika
  • 500 ml vode
  • lovorjev list
  • curry po okusu

Navodila

  1. Čebulo in korenček prepražimo. Dodamo na majhne kocke narezan piščančji file.
  2. Ko se meso začne prijemati ponve, dodamo pasiran paradižnik in malo vode. Kuhamo toliko časa, da vse skupaj zavre.
  3. Dodamo lovorov list in ostale začimbe ter še malo pokuhamo. Postrežemo s pire krompirjem ali rižem.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.