Ni potrebno, da ste odličen kuhar, da bi vam ta golaž uspel, vse kar morate storiti, je, da sledite navodilom!
In posledica tega bo – da boste skuhali odlično jed na žlico.
Piščančji golaž
Sestavine
- 300 g čebule
- 1 srednje velik korenček
- 2 stroka česna
- 60 ml olja
- 600 g piščančjega fileja
- 1 žlica paprike
- sol, poper, začimbe po okusu
- 150 ml pasiranega paradižnika
- 500 ml vode
- lovorjev list
- curry po okusu
Navodila
- Čebulo in korenček prepražimo. Dodamo na majhne kocke narezan piščančji file.
- Ko se meso začne prijemati ponve, dodamo pasiran paradižnik in malo vode. Kuhamo toliko časa, da vse skupaj zavre.
- Dodamo lovorov list in ostale začimbe ter še malo pokuhamo. Postrežemo s pire krompirjem ali rižem.