fbpx

Recept: pomarančni sufle v pomarančni lupini

Recept za pomarančni sufle v pomarančni lupini

Sufle je hitro pripravljena, a delikatna sladica, ki jo gostje nestrpno čakajo z žlico v roki, medtem ko se peče. Pod skorjo mora biti tekoča. Običajno jo pripravimo v majhni keramični oz. stekleni posodici remekin (beseda je tako kot sufle francoskega izvora), toda pomarančni sufle, ki vam ga predstavimo v nadaljevanju, namesto v tej postrežemo kar v pomarančni lupini.

Želite sufle pripraviti nekoliko drugače? Potem namesto tradicionalnega modelčka uporabite kar pomarančno lupino in pripravite pomarančni sufle. Tako vam po obedovanju ne bo treba pomivati posode, le lupino boste vrgli v koš za biološke odpadke.

PREBERITE ŠE: Recept: slastne palačinke po nemško z gozdnimi sadeži

Pomarančni sufle v pomarančni lupini vas ne bo razočaral.
Pomarančni sufle v pomarančni lupini vas ne bo razočaral.

Recept za pripravo pomarančnega sufleja:

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.