fbpx

Rega Kvak

Ponudba v novi trgovini z igračami Rega Kvak v Mariboru je pestra in namenjena otrokom vseh starosti, tudi tistim malo starejšim. Kar nekaj igrač v trgovini nosi znak "dobra igrača", prav tako najdemo veliko izbiro lesenih didaktičnih igrač, ročnih lutk in plišastih ljubljenčkov. Za najmlajše ponujajo ...

Ponudba v novi trgovini z igračami Rega Kvak v Mariboru je pestra in namenjena otrokom vseh starosti, tudi tistim malo starejšim. Kar nekaj igrač v trgovini nosi znak “dobra igrača”, prav tako najdemo veliko izbiro lesenih didaktičnih igrač, ročnih lutk in plišastih ljubljenčkov. Za najmlajše ponujajo ninice, sestavljanke s čepki, lesene ropotuljice, spalne vreče, kopalne plašče, igralne podlage in še kaj. Za nekoliko večje nadobudneže pa lutke vseh vrst, od ročnih in naprstnih, do marionet, gledališča, lesene vlakce, lesene hiške s figuricami, raznovrstne sestavljanke, lesene kocke, glasbila, … Ostali lahko v trgovini najdemo pestro ponudbo nostalgičnih igrač, kalejdoskopov, družabnih iger, figurice in hranilnike znanih risanih junakov, kot so Nodi, Smrkci, Barbapapa, Asterix, Garfield, Snoopy.

 

Rega Kvak, Ulica 10. oktobra 4, Maribor

Odpiralni čas: pon.-pet. od 8.30 do 19.30, sob. od 8.30 do 14. ure

 

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.