fbpx

Hala Tivoli – rekreativno drsanje štartalo z novo sezono

Ledene oz. hokejske dvorane praktično ne poznajo letnih časov, saj imajo tako v pomladnih, poletnih, kot jesenskih mesecih ledeno ploskev. In čeprav zime ne gre pričakovati še tako zelo kmalu, pa ni nič narobe, če si damo malo začetne prednosti. Drsališče v Hali Tivoli vas tako že od te sobote, 27. septembra, dalje vabi, da trikrat na teden za urico in pol smuknete v drsalke.

Poletje je nabrusilo pete, zato je čas, da nabrusite drsalke. Rekreativno drsanje je ena bolj priljubljenih zimskih radosti in preden zima zares pritisne in zrastejo drsališča na prostem oz. se pojavijo naravna, lahko drsalne užitke potešite v ledenih dvoranah. Prva- pod okriljem zavoda Šport Ljubljana– v sezono štarta Hala Tivoli, ki z rekreacijskim drsanjem prične že ta vikend. Prvi rez drsalke (če ne štejemo tistih od hokejistov) bo storjen v soboto 27. septembra ob 10. uri, urnik (3X tedensko) in cenik pa ostajata enaka prejšnjima, torej lanskima.

Jesensko sivino lahko obarvate z zimskimi radostmi v Hali Tivoli.
Jesensko sivino lahko obarvate z zimskimi radostmi v Hali Tivoli.

PREBERITE ŠE: Hrvaška – slikovita tudi jeseni

Ste vedeli, da lahko dvorano tudi najamete? Z očiščenim ledom vas bo ura olajšala za 125, z neočiščenim za 100 evrov.

Urnik drsanja:

Četrtek: od 19.00 do 20.30
Sobota: od 10.00 do 11.30 in od 19.30 do 21.30
Nedelja: od 14.00 do 15.30

Cenika:

Rekreativno drsanje: 2€
Brušenje drsalk: 5€
Izposoja drsalk (plastika): 4€

Dodatne Informacije

Več informacij:
sport-ljubljana.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!