Renault Twingo: prikupen malček iz Novega mesta je tu!

Renault Twingo

Prikupen mestni malček Renault Twingo je evropski odgovor na prenatrpana mesta in pomanjkanje parkirnega prostora – je vsestranski in ga z lahkoto uporabljate za vsakodnevne opravke.

Novinec in novomeške tovarne Revoz Renault Twingo je še vedno rekorder v obračalnem krogu v svojem razredu – polmer tega znaša 4,3 metre, kar je še dodatna potrditev, da se bo izvrstno znašel na ozkih ulicah in nagnetenih parkiriščih.

Osvežena podoba zajema žaromete z izrazito svetlobno linijo LED v obliki črke C. Spremenjen je prednji odbijač in reže za zajem zraka, za popestritev so dodali še nekaj kromiranih elementov. Tudi na zadku je mogoče opaziti dodatke iz kroma in svetlobni podpis LED v obliki črke C. Stransko podobo osvežijo novi dizajni platišč in nalepke na bočni liniji, ki dodatno prispevajo k personalizaciji.

Z najnovejšim Renault Twingom prihajata tudi dve novi barvi – rumena Mango in bela Crystal. Na voljo so tri različice personalizirane zunanjosti, z dodatki iz rumene, rdeče ali bele barve. Notranjost je elegantna, igriva in ima izboljšano ergonomijo. Tudi to je mogoče personalizirati v rdeči, rumeni ali črni barvi, v izbrano barvo so nato odeti armaturna plošča, obrobe zračnikov in volanski obroč.

Nadgrajen multimedijski sistem zajema 7-palčni zaslon na dotik Easy Link, ki podpira funkciji Apple CarPlay in Android Auto. Aplikacija R&Go bo spremenila vaš pametni telefon v prijazno multimedijsko napravo, ki lahko služi kot zaslon navigacije, ali prikazuje katero drugo funkcijo avtomobila.

Renault Twingo
Renault Twingo

Novi pogonski sklopi zajemajo motorje SCe 75, TCe 95 in TCe 95 EDC. Oznaka EDC označuje 6-stopenjski samodejni menjalnik, ostala dva motorja sta na voljo z ročnim, 5-stopenjskim menjalnikom.

Atmosferski trivaljni motor SCe 75 ima skoraj liter prostornine in 75 konjskih moči (54 kW). Turbinski trivaljni motor TCe 95 ima 0,9-litra prostornine in 93 konjskih moči (68 kW).

Najnovejši Renault Twingo je na voljo od 9390 evrov dalje, pri čemer lahko upoštevate še 1600 evrov rednega popusta, če se odločite za financiranje Renault, boste prejeli še 5 let podaljšanega jamstva.

Galerija: Renault Twingo

Dodatne Informacije

Več informacij:
renault.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!