fbpx

Riko fasade

Od leta 2005, ko je podjetje Riko Hiše nadgradilo svoje bogate izkušnje in strokovno usposobljenost v izdelovanju masivnih lesenih hiš s proizvodnjo lesenih fasad, se govori o renesansi materialov za opremljanje zunanje površine doma. Z vsakim letom si zaradi ...

Od leta 2005, ko je podjetje Riko Hiše nadgradilo svoje bogate izkušnje in strokovno usposobljenost v izdelovanju masivnih lesenih hiš s proizvodnjo lesenih fasad, se govori o renesansi materialov za opremljanje zunanje površine doma. Z vsakim letom si zaradi nepreštevnih možnosti kombiniranja različnih vrst lesa, ekoloških prednosti naravnega materiala in na novo odkrite estetike v podobi hiš pridobiva podjetje mednarodni ugled. Podjetje je pred tremi leti zgradiloprvo hišo iz slovenskega lesa v Londonu, s toplino in inovativnostjo navdušujejo Irsko, nad njihovimi rešitvami se govori tudi v italijanskih in nemških medijih. Zaključni zunanji sloj zagotavlja zaščito osnovne konstrukcije pred vplivi okolja, hkrati je tudi pomemben oblikovalski in estetski element vsake zgradbe, nezanemarljiv je tudi prvi vtis, ki ga naredi na nas. Prezračevalne lesene fasade so pogosto uporabljen sistem. Kakovost opredeljujejo izbira pravega lesa, pravilna vgradnja in strokovna izvedba detajlov. V sodelovanju z arhitekti, krajinarji in strokovnjaki za gradnjo nam bo ekipa podjetja pomagala pri iskanju optimalne rešitve, ki bo ustrezala nam, naravi in okolici. Pri izbiri pravega lesa za fasado moramo upoštevati številne dejavnike, kot so trajnost, raznovrstnost oblik, možnost kombinacij, preprostost gradnje in skladnost s smernicami trajnostnega razvoja. Podjetje Riko Hiše ima v svoji ponudbi deset osnovnih macesnovih fasadnih oblog, ki v kombinaciji z načini polaganja (vodoravno, navpično, poševno) ponujajo številne možnosti. Zaradi njihovega strokovnega pristopa pri izvedbi je skrb za trajnost njihovih izdelkov odveč.

Prejšnje
Vegetal
Naslednje
Iskreni otrok

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.