fbpx

RISK, Resničnostno igranje srednjesvetskih karakterjev

John Ronald Reuel Tolkien je v svojih delih (Hobit, Gospodar prstanov, Silmarilion in druga) ustvaril fantazijski svet, ki ga naseljujejo številna bitja in rase. Ljudje, vilinci, hobiti, škratje, orki in hodeča drevesa so le nekatere izmed njih, vsaka pa ima svoje značilnosti in zgodbe. Vživljanje v osebe Tolkienovega ...

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
NMS - Metelkova, , Ljubljana
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
Vstop je prost.

John Ronald Reuel Tolkien je v svojih delih (Hobit, Gospodar prstanov, Silmarilion in druga) ustvaril fantazijski svet, ki ga naseljujejo številna bitja in rase. Ljudje, vilinci, hobiti, škratje, orki in hodeča drevesa so le nekatere izmed njih, vsaka pa ima svoje značilnosti in zgodbe. Vživljanje v osebe Tolkienovega Srednjega sveta in igranje domišljijskih vlog je ena od priljubljenih aktivnosti članov Slovenskega Tolkienovega društva Gil-galad. Poimenovali smo jo RISK (Resničnostno Igranje Srednjesvetskih Karakterjev), odvija se v naravi, udeleženci pa potrebujejo le bogato bero domišljije. Ob tej priliki predstavljamo kako, zakaj, kje in kdaj to počnemo.                           

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.