Robin Williams: Come Inside My Mind, dokumentarec, ob katerem se boste razjokali

Zadnjič posodobljeno: :

Čeprav ni bil politik ali del kraljeve družine, se zdi, da se tako kot ob smrti Johna F. Kennedyja ali princese Diane vsi spominjajo, kje so bili tistega dne, ko je umrl priljubljeni komik Robin Williams. Bil je človek, ki si ga preprosto moral imeti rad. In ob novem dokumentarcu, ki so ga pripravili pri HBO, se boste pošteno razjokali.

Robin Williams je bil odličen komedijant, iz katerega je vela nekakšna vsestranska toplina. In čeprav je bil znan predvsem po svojih komičnih vlogah, so bile dramatične vloge tiste, ki so nas resnično prevzele. Prebujenja (1990), Dobri Will Hunting (1997), Kraljevi ribič (1991), Društvo mrtvih pesnikov (1989) – vsem tem na papirju še kako resnim vlogam je vdihnil humor in človeškost. Vsi se dobro spominjamo Očka v krilu (1993), komedije, ki nas je sicer nasmejala s svojim čudaštvom in neumnimi glasovi, hkrati pa je bila precej srce parajoč pogled na ločitev. In čeprav se je zdelo, da je njegova manična energija na  zaslonu ali odru za marsikoga preveč, talenta in karizme igralca ne gre zanikati.

Novi dokumentarec vas bo pripravil do solz.
Novi dokumentarec vas bo pripravil do solz.

Danes, 4 leta po njegovi smrti, HBO predstavlja dolgometražni dokumentarec Robin Williams: Come Inside My Mind (2018), ki ga sestavlja več sto intervjujev z Williamsom, domači videoposnetki in novi intervjuji z njegovimi prijatelji in družino.

Dodatne Informacije

Več informacij:
hbo.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Kdaj se vračajo najbolj priljubljene serije z novimi sezonami?