Roccbox – prenosljiva krušna peč, ki speče pico v 90 sekundah

Prenosna krušna peč Roccbox

Kar težko si je zamisliti krušno peč kot nekaj prenosljivega in kompaktnega. V misli se namreč prvo prikrade klasični prizor zidane krušne peči v kmečki hiši ali piceriji. A tudi krušne peči so napredovale in Roccbox Outdoor Oven je živ dokaz. Gre za prenosljivo krušno peč iz več plasti nerjavečega jekla oblečenega v silikon, ki jo poganja les ali plin in jo lahko vzamete sabo na piknik.

Roccbox je prenosljiva krušna peč v kateri lahko pripravimo vse od mesa, kruha, rib, zelenjave pa tja do sladic, njen glavni adut pa je kakopak pica. In zavoljo skrbno izdelane notranjosti (opečnati tlakovec, vrteči plamen), ki karseda smotrno razporeja ustvarjeno vročino- z lesom ali plinom jo lahko spravite do temperature 500 stopinj Celzija v 15 minutah– pico s premerom 30 centimetrov speče v vsega 90 sekundah.

Roccbox - krušna peč 2.0.
Roccbox – krušna peč 2.0.

Ima zložljive noge, kar pomeni še večjo kompaktnost te 20 kilogramske krušne peči narejena iz nerjavečega jekla in odete v negorljiv silikon (toplotna izolacija).

PREBERITE ŠE: GoBQ – prvi zares lahko prenosni zložljivi žar na svetu

Za lažje kontrolo nad vročino v peči je ob strani števec za temperaturo, ki omogoča karseda optimalno pripravo hrane. Hja, kdo bi si mislil, da obstajajo krušne peči, ki jih ni treba zidati? In nikar Roccbox ne zamenjajte za poštni nabiralnik, saj se lahko pošteno opečete.

Dodatne Informacije

Več informacij:
roccbox.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Kintsugi – starodavni japonski trend notranje opreme postaja pravi hit