fbpx

Romantično razigrana Ann Christine

Rožasti potiski, slamnati klobuki, bluze z volančki in športne jakne – linija AC priljubljene znamke Ann Christine kar kriči pomlad! Romantičen in razigran videz dvigne razpoloženje in sproži apetit po tistih prvih sončnih žarkih, ki jih vsi tako nestrpno pričakujemo. Prefinjena krila z visokim pasom in oprijeta ...

Rožasti potiski, slamnati klobuki, bluze z volančki in športne jakne – linija AC priljubljene znamke Ann Christine kar kriči pomlad! Romantičen in razigran videz dvigne razpoloženje in sproži apetit po tistih prvih sončnih žarkih, ki jih vsi tako nestrpno pričakujemo. Prefinjena krila z visokim pasom in oprijeta mini krila v kremasti čipki ali jeansu poživijo topi z dekorativnimi dodatki, kot so rože, bluze z volančkastimi ovratniki ter blazerji in brezrokavniki. Linija AC je sestavljena iz čistih krojev in razigranih detajlov. Barve so nežne: bela, kaki, modra, siva, črna in seveda trenutno najbolj modna in absolutni zmagovalec med barvini trendi, kožna oz. nude. Pozornost vzbujajo torbe, hlače, bluze in topi z rožnatimi potiski in črtami. To pomlad lahko kombiniramo prav vse – harem hlače naredijo blazer bolj casual, udoben pulover pa krilu z visokim pasom odvzame nekaj dekliškosti. Dodatki, kot so pokrivala in šali, zapestnice, dolge verige in torbice z dolgimi pasovi so nujni za popoln romantično razigran videz.

 

Prodajalna Ann Christine, Planet Tuš, Mariborska 128, Celje in www.ann-christine.net

Naslednje
Zelo ZZegna

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.