fbpx

Sailsation jadranje

  Sailsation – nepozabno jadralsko doživetje za mlade

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
jadranje po Jadranu, , po Jadranu
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
od 440 evrov do 490 evrov.

 

Sailsation – nepozabno jadralsko doživetje za mlade

Doživetje Sailsation predstavlja najboljše možno preživljanje tvojih počitnic. Svobodno jadranje s top zabavami in najboljšo glasbo.

Predstavljaj si Kornate in njihove nedotaknjene peščene plaže, samotne zalivčke, sinje modro morje, veter v laseh, zabave v klubu… to so le nekatere izmed stvari, ki jih boš doživel/a na Sailsation 2011 Spring break jadranju.

Koncept organiziranih počitnic na jadrnici je pri nas nov. Običajno so na voljo le najemi jadrnic, brez člana v ekipi z jadralskim znanjem pa lahko na takšne počitnice kar pozabiš. Sailsation ti ponuja prijetno spremembo – počitnic se lahko udeležite vsi, tako rekreativni jadralci kot tudi pomorski začetniki, saj vsako skupino spremlja izkušen skipper. 

Ekipa Sailsation na jadralskih počitnicah poskrbi za vse, od najema jadrnice, goriva, vode in privezov za jadrnico do zalog hrane in pijače, avtobusnega prevoza iz Ljubljane v marino in nazaj ter programa z animatorjem. V ceni so vštete tudi zabave v najboljših klubih; popularna točka za postanek so npr. žurerske Vodice. 

Zaradi dostopne cene brez skritih doplačil ti Sailsation omogoča kar najbolj brezskrbne in nepozabne počitnice: premišljen program, uživanje v naravi, razvajanje brbončic in zabava v odlični družbi.

Sailsation je nova priložnost za kakovostno in zabavno preživljanje prostega časa ter odlična alternativa prezasedenim plažam. Je koncept, pisan na kožo mladim, dinamičnim in aktivnim posameznikom, prijateljem, parom in manjšim družbam

Čas je, da preklopiš na avanturo in si privoščiš počitnice, ki te bodo popolnoma prevzele. Na nepozabno Sailsation jadralsko doživetje se lahko odpraviš že za: 3×147€ – ženske in 3×164€ – moški *
Prijavi se še danes in doživi eno najboljših zabav na Jadranu!

Na jadralski Sailsation Spring break odplujemo 25. aprila 2011. Prijave sprejemamo do 10. aprila 2011.
Več infomacij in prijave na www.sailsation.eu!

* Cena vključuje: najem jadrnice, skipper, bencin, voda in privezi za jadrnico, hrana in pijača na barki – 2 obroka dnevno (spisek prejmeš po mailu 7 dni pred jadranjem) avtobusni prevoz iz Ljubljane v marino in nazaj, organiziran program, animacija. Turistično zavarovanje ni vključeno v ceno.

 

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.