fbpx

Samsung Galaxy A53 5G na voljo tudi že v Sloveniji

Ob nakupu Galaxy A53 5G prejmete še brezžične slušalke Galaxy Buds Live.

Foto: Samsung

Samsung Galaxy A53 5G, ki ga je pred kratkim predstavilo podjetje Samsung Electronics, je zdaj na voljo tudi v Sloveniji. Gre za model iz zelo priljubljene in dostopne serije pametnih telefonov, ki zagotavlja novo raven uporabniške izkušnje za uživanje v vaših najljubših dejavnostih, vsebinah in aplikacijah. Galaxy A53 5G izstopa z izboljšanimi funkcijami kamere, novim zmogljivejšim procesorjem, trdnim zaslonom in še boljšo povezljivostjo z ekosistemom Galaxy.

Čudovita kamera, vedno ostra in stabilna

Galaxy A53 5G z zelo zmogljivim sistemom kar štirih kamer prinaša napredne možnosti snemanja in fotografiranja s kamero OIS 64 MP in sprednjo kamero 32 MP. Dodana vrednost je tehnologija VDIS, ki zagotavlja stabilizacijo pri snemanju za kristalno čiste videoposnetke. Kamere uporabljajo tudi tehnologijo umetne inteligence, ki v kombinaciji z izboljšanim nočnim načinom zagotavljajo, da so fotografije, čeprav posnete pri šibki svetlobi, videti odlično. Poleg tega sta na voljo izboljšan »Portretni način« (Portrait mode) za odlične selfije in »Način zabava« (Fun mode), ki uporabnikom ponuja velik nabor filtrov za zabavo. Zelo uporabna pa je tudi funkcija »Brisanje predmetov« (Object eraser), ki odstrani neželene predmete v ozadju.

Foto: Samsung

Privlačen trajnostni dizajn

Pametni telefon Galaxy A53 5G se ponaša z zelo funkcionalnim in sodobnim videzom, krasi ga dizajn Ambient Edge, ki brezhibno povezuje kamere s samo napravo, tanek okvir pa ustvarja še bolj izpopolnjen vtis. V okviru pobude podjetja Samsung »Galaxy for the Planet« – katere cilj je pomagati planetu Zemlja – je embalaža naprave izdelana iz papirja, pridobljenega iz trajnostnega vira, reciklirani materiali pa se uporabljajo tudi za stranske tipke in reže za SIM kartice. Galaxy A53 5G se bo s svojim privlačnim dizajnom zlil z drugimi napravami Galaxy za najboljšo uporabniško izkušnjo. Galaxy A53 5G je mogoče povezati s slušalkami Galaxy Buds, ki bodo zahvaljujoč tehnologiji 360 Audio zagotavljale resnično impresiven 3D zvok.

Foto: Samsung

Izjemno trden zaslon in visoka varnost

Povsem nov 5nm procesor je odgovoren za neverjetno zmogljivost pametnega telefona Galaxy A53 5G. Telefon je izdelan iz izjemno močnega zaščitnega stekla Gorilla® Glass 5 in ima razširljiv 16,5 centimetrski zaslon (6,5-palčni) Super AMOLED s hitrostjo osveževanja 120 Hz, ki bo zagotovil gladko uporabniško izkušnjo in impresiven prikaz vsebine. Telefon je vodoodporen po standardu IP67 proti vodi in prahu, medtem ko lahko s super hitrim polnjenjem 25W vse aktivnosti trajajo dlje. Galaxy A53 5G uporabnikom zagotavlja tudi visoko raven varnosti, saj je celostno zaščiten s platformo Samsung Knox, za zaščito zasebnih fotografij in dokumentov pa je na voljo »Varna mapa« (Secure Folder) – šifriran digitalni sef. Naprava vključuje tudi funkcijo »Samsung denarnica« (Samsung Wallet), ki ustvari priročno in varno mesto za shranjevanje vseh osebnih dokumentov, potnih listov, kreditnih kartic in drugega.

Foto: Samsung

Samsung Galaxy A53 5G je zdaj na voljo v Sloveniji po priporočeni maloprodajni ceni od 449,90 €, na voljo pa je v izjemni modri, beli, črni in barvi breskve. Z nakupom pametnega telefona Galaxy A53 5G za darilo prejmete še brezžične slušalke Galaxy Buds Live v mistično črni barvi. Promocija traja od 23. marca do 20. aprila 2022 oziroma do razprodaje zalog. Več informacij najdete na samsung.com.

Foto: Samsung

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!