fbpx

Samsung Galaxy Tab S6: za večjo ustvarjalnost in produktivnost

Nov tablični računalnik Samsung Galaxy Tab S6 uporabnikom omogoča ustvarjanje, povezovanje in uresničevanje ciljev, ne glede na to, kje so. Zasnovan je za tiste, ki želijo zadovoljiti svojo radovednost in izraziti svojo ustvarjalno stran.

Nov tablični računalnik Samsung Galaxy Tab S6 uporabnikom omogoča neskončno ustvarjalnost, hkrati pa zagotavlja izjemne funkcije za izboljšanje produktivnosti in vključuje najnaprednejšo tehnologijo, ki jo uporabniki pričakujejo od Samsung tabličnih računalnikov.

Samsung Galaxy Tab S6
Samsung Galaxy Tab S6

Ne glede na to, ali uživate v novi igri ali gledate svojo najljubšo oddajo, tablični računalnik Samsung Galaxy Tab S6 s 26,67-centimetrskim (10,5-palčnim) zaslonom Super AMOLED ter zvočniki AKG in Dolby Atmos® zagotavlja izjemno izkušnjo gledanja. S kombinacijo izjemne grafike, zvoka ter inteligentne strojne in programske opreme omogoča kakovostno igranje iger. Dodatno izkušnjo igranja iger izboljšujeta zmogljiv procesor in Game Booster z zmogljivostmi umetne inteligence, Galaxy Tab S6 pa ima tudi optimiziran FPS, čas nalaganja in zagotavlja tekoče predvajanje igre.

Samsung Galaxy Tab S6 ima tudi izboljšano kamero, vključno s prvo dvojno kamero Samsung z ultraširoko kamero pri tabličnem računalniku, ki je vgrajena v tanko 5,7-milimetrsko ohišje. Ta omogoča 123-stopinjsko vidno polje, s čimer lahko uporabniki na posnetkih zajamejo skoraj vse, kar vidijo. Nov tablični računalnik ima tudi bralnik prstnih odtisov v zaslonu, tako da je dostop do vsebin še priročnejši kot kadarkoli prej.

Samsung Galaxy Tab S6 in pisalo S Pen
Samsung Galaxy Tab S6 in pisalo S Pen

Preoblikovano pisalo S Pen poveča ustvarjalnost in produktivnost s funkcijo daljinskega upravljanja in možnostjo brezžičnega polnjenja (po samo 10 minutah polnjenja zagotavlja do 10 ur življenjske dobe baterije). Vključno s funkcijo kretenj, imenovano S Pen Air actions, omogoča intuitivno zajemanje selfijev in videoposnetkov ter nadzor nad multimedijskimi vsebinami, ki jih lahko ustvarjate tudi, če tabličnega računalnika nimate v rokah. Galaxy Tab S6 s pisalom S Pen omogoča enostavno delanje zapiskov. Ročne zapiske lahko s Samsung Notes enostavno pretvorite v digitalno obliko in jih z enim samim klikom izvozite v oblike, primerne za druge programe.

Samsung Galaxy Tab S6 bo na izbranih trgih na voljo od konca avgusta v sivi, modri in roza barvi.

Dodatne Informacije

Več informacij:
samsung.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!