Samsung Terrace: na vremenske vplive odporen pametni televizor s 4K, kot naročen za vašo teraso

Samsung Terrace QLED 4K UHD HDR
Zadnjič posodobljeno: :

Če tudi vi menite, da druženje na vrtu ali na terasi ni izvedljivo brez televizije, potem si morate omisliti Samsung Terrace, prvi model južnokorejskega giganta, ki je namenjen prav zunanjim prostorom.

V zadnjih letih lahko vidimo razcvet t.i. “razkošnih teras” oziroma “razkošnih zunanjih prostorov”, saj se veliko podjetjih odloča, da bo svoje najboljše izdelke, ki so tradicionalno rezervirani za dnevne sobe in notranjost, oblikovalo posebej za terase. Mednje sodijo tudi domači kino in televizorji, kjer se zdaj konkurenci pridružuje še Samsung. Predstavili so namreč pametni televizor Samsung Terrace QLED 4K UHD HDR, oblikovan posebej za naše vrtove.

Za južnokorejskega tehnološkega giganta je to prvi QLED-model s 4K, ki je namenjen za uporabo na prostem. Prihaja v velikostih 55”, 65” in pa 75”, opremljen pa je z navdušujočim seznamom specifikacij: svetilnostjo 2.000 nitov, tehnologijo Quantom Dot, standardom IP55 (odporen na umazaijo in prah ter curke vode) lahko se ga uporablja za dostop do aplikacij, lahko ga nadzorujemo s pametnim telefonom ali slednjega zrcalimo, poleg tega pa je Terrace celo sposoben pretvoriti zrnate posnetke z nizko ločljivostjo v ločljivost 4K! Ker pa je televizor namenjen uporabi na prostem, je seveda zasnovan tako, da vsebuje vrsto enostavnih in vsestranskih možnosti pritrditve, prav tako pa ima odsevni premaz, kar pomeni, da je televizijo mogoče gledati na neposredni sončni svetlobi.

Televizorji Terrace so onstran Atlantika že na voljo, v Evropo naj bi prišli v prihodnjih mesecih. Cena za evropski trg še ni znana, se pa na ameriškem trgu giblje od 3.500 dolarjev za najmanjši model pa do 6.500 dolarjev za največjega.

Galerija: Samsung Terrace QLED 4K UHD HDR

Dodatne Informacije

Več informacij:
samsung.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Xiaomi je izdelal brezžični polnilnik z 80 W, ki napolni baterijo pametnega telefona v 19 minutah!