Samsung The Premiere

Samsung The Premiere: pametni projektor za popolnoma nov nivo hišne zabave

Počasi prihaja tisti čas v letu, ko bomo po vsej verjetnosti več v zaprtih prostorih, in zato nam lahko izdelki, kot je novi pametni projektor podjetja Samsung, pošteno krajšajo čas. Njihova inovacija, novi pametni laserski projektor The Premiere z ločljivostjo 4K, v udobju našega doma ustvari pravo kinematografsko doživetje, saj združuje superširoko projekcijo z izjemno visoko ločljivostjo in to v kompaktni, varčni izvedbi.

Samsung je predstavil popolnoma nov pametni projektor The Premiere, projektor z ultra kratkim metom, ki nudi kinematografsko izkušnjo velikega platna v udobju lastnega doma. Na voljo je v 304- in 330-centimetrskem modelu, ki prihrani prostor v vašem domu in ga lahko projicirate kamorkoli – vse kar potrebujete je stena.

Samsung The Premiere

The Premiere se ponaša s preprosto minimalistično zasnovo, ki se odlično poda v vsak prostor. Vgrajen ima močan nizkotonski zvočnik, prostorski zvok Acoustic Beam  in vrhunske trojne laserje, ki prinašajo sliko v kakovosti 4K. The Premiere LSP9T je prvi projektor s certifikatom HDR10+ na svetu. Zagotavlja revolucionarne barve in kontraste, ki dodajajo globino za natančnejše podrobnosti slike pri prehodu od svetlih k temnim prizorom.

The Premiere je sicer zadnji dodatek Samsungovi liniji “Lifestyle”, ki vključuje drugo dizajnersko napredno opremo, kot so The Serif, The Frame, The Sero in pa The Terrace. To so izdelki, ki naj bi se zlili z našo dnevno sobo in pametni projektor The Premiere z mankom zaslona tudi logično zaključi.

Samsung The Premiere
Samsung The Premiere

Dodatne Informacije

samsung.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!