Se tradicionalnemu naročanju dostave hrane na dom bliža konec?

eHrana

Na slovenski spletni storitvi ehrana.si so v lanskem letu zabeležili povečano rast tistih uporabnikov, ki dostavo hrane na dom raje naročajo prek mobilne aplikacije. Ehrana.si jih je zato razveselila s posodobljeno mobilno aplikacijo.

Bolj pregledna, napredna, grafično bolj privlačna in še hitrejša mobilna aplikacija bo tako iOS kot tudi Android uporabnikom sočasno prinesla izboljšano iskanje restavracij. Uporabniki lahko restavracije med drugim filtrirajo in razvrščajo glede na oceno in ceno študentskega bona, način plačila ter tip kuhinje. Ena od novosti so tudi »online« plačila prek mobilne denarnice Hal Mbills. Kot pravi direktor storitve ehrana.si Borut Markelj, je s tem ehrana.si postala prvi slovenski portal, ki omogoča plačilo dostave hrane na dom kar prek spleta.

Poleg tega mladi slovenski podjetniki svojim uporabnikom mobilne aplikacije omogočajo komentiranje in ocenjevanje restavracij. ”To je ena izmed naših dodanih vrednosti, saj s tem nismo le storitev, temveč spletna skupnost,” pravi Markelj in dodaja, da so s testiranjem aplikacije začeli že na začetku lanskega decembra, vanj pa so vključili okoli tristo uporabnikov. »Hvaležni smo jim za aktivno sodelovanje, saj nam povratne informacije uporabnikov največ pomenijo, hkrati pa smo veseli, da so bili odzivi izredno pozitivni. To nam daje veselje in energijo za nadaljnji razvoj storitve,” še doda.


Ehrana.si se sicer ponaša z najhitrejšo rastjo v zgodovini svoje zgodbe. ”Veseli nas, da se nam je samo v novembru in decembru pridružilo več kot pet tisoč novih uporabnikov,” zadovoljno pove Markelj. V prestolnici je storitev že dlje časa precej priljubljena, v lanskem letu pa so večjo rast uporabnikov zabeležili tudi v drugih koncih Slovenije, predvsem v Mariboru in Celju. Poleg tega ehrana.si ostaja vodilna slovenska aplikacija, saj je najbolje ocenjena slovenska aplikacija v spletni trgovini Google Play. Kljub visoki oceni – 4,8 – po prenovi ciljajo še višje, vsaj na 4,9.

”Najbolj pa me veseli, da nam dobre številke omogočajo zaposlovanje novih, mladih in ambicioznih kadrov,” pove Markelj in doda, da so tako v lanskem letu svojo ekipo okrepili z dvema novima članoma – programerjem in specialistko za marketing. Novosti na ehrana.si pa ne bodo razveseljevale le uporabnikov, temveč tudi restavracije, ki na njihovi platformi ponujajo dostavo hrane na dom. »Restavracije lahko odslej najamejo tablični računalnik, prek katerega prejemajo online naročila,« pove Markelj in doda, da slednje restavracijam omogoča bolj tekoče delo z manj napakami. Letošnje leto pa bo prineslo tudi integracijo storitve ehrana.si s ponudnikom POS sistema, kar bo storitvi ponudilo še dodatno konkurenčno prednost.

Galerija – posodobljena mobilna aplikacij Ehrana.si:

Dodatne Informacije

Več informacij:
ehrana.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!