fbpx

Seebichl Kitzbühel: dizajnerski hotel pisan na kožo sodobnemu urbanemu gostu

Foto: booking.com
Zadnjič posodobljeno: :

Dizajnerski hotel Seebichl se nahaja dober kilometer stran od mestnega središča, v neposredni bližini jezera Schwarzsee.

Gostje lahko izbirajo med 26 udobno in okusno opremljenimi sobami dizajnarskega hotela Seebichl. Zjutraj se lahko prebujate na hotelskih balkonih, ob poslušanju ptičjega petja in z veličastnim pogledom na okoliške gore. V sobah prevladuje izbrano pohištvo iz 60 let in tisto, ki so ga lokalni mojstri izdelali iz macesnovega lesa. Leseni kosi se prepletajo s sodobnimi umetninami, kar daje interjerju prav poseben čar.

Gostje se lahko razvajajo v hotelskem spaju, v navdušenim smučarjem in kolesarjem nudijo tudi možnost shranjevanja opreme. Okolica je namreč kot nalašč za različne aktivnosti, od smučanja v zimskih dneh, do pohodništva in kolesarjenja. V času zimske sezone je gostom na voljo tudi brezplačen prevoz do kabelske žičnice, ki je oddaljena slaba dva kilometra.

Vsako jutri vas razvajajo z odličnim zajtrkom, pri katerem je poskrbljeno tudi za najmanjše detajle. Vsa živila so skrbno izbrana in prihajajo iz lokalnega okolja. Med drugim lahko uživate v sveže pečenem kruhu iz bližnjega Auracha in izbirate med široko ponudbo mlečnih izdelkov lokalnih kmetij. Na lokalnih živilih temelji tudi restavracija, ki ponuja kosila, ob večerih pa tudi ‘fine dining’ večerje. Jedi temeljijo na starodavnih receptih okoliša in se mešajo z domišljijo ter novimi idejami mlade kuharske ekipe.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!