Tím majstrov Kaval a Joža Rozmana z vinárskej školy Belvin s nami tentokrát vytvorili o niečo silnejšie chute. Ako sa patrí, dali sme si k aperitívu rum a potom sme si vyskúšali prípravu mäsových jedál. Uvedomili sme si, že pečenie a kombinovanie s marinádami, korením a prílohami môže byť to pravé...
Utečena ekipa Kavalovih mojstrov in Jože Rozman iz vinske šole Belvin so tokrat z nami ustvarjali nekoliko močnejše okuse. Kot se spodobi, smo za aperitiv spili malo ruma, potem pa smo se preizkusili v pripravi mesnih jedi. Spoznali smo, da je pečenje in kombiniranje z marinadami, začimbami in prilogami lahko prav zabavno za vse tiste, ki radi uživamo meso, četudi skoraj vsak dan. Prisotni so bili tudi moški, ki so odločeni stvari v kuhinji vzeti v svoje roke, zato smo najbolj zagretemu podelili knjigo Boštjana Napotnika Kuhinja za prave moške, založbe Mladinska knjiga.