Silvester opäť nastoľuje otázku: má byť klasický alebo moderný? Pre túto kuchársku akadémiu sme sa rozhodli pre syntézu s nádychom klasiky. Vytvorili sme tradície ako krásne prestretý stôl, sviečky, babičkin porcelán, jedno či dve predjedlá, bohaté hlavné jedlo a šampanské a sladké maškrty na záver...
Silvestrovo nas znova postavlja pred vprašanjem: naj bo klasično ali moderno? Pri tokratni kuharski akademiji smo se odločili za sintezo s pridihom klasike. Tradicijo, kot so lepo pogrnjena miza, sveče, babičin porcelan, predjed ali dve, bogata glavna jed in za konec šampanjec ter sladke pregrehe smo ustvarjali skupaj s Kavalovim kuharskim mojstrom Borutom Cento in vinskim strokovnjakom Robertom Gorjakom iz Vinske šole Belvin. Le ti so nam ponudili kar nekaj namigov pri pripravi edinstvene slavnostne novoletne večerje. Za sladico je tudi tokrat poskrbel Nupo s svojimi dietnimi napitki s katerimi smo ustvarili tako sirovo torto ali cheese cake z jagodnim prelivom.